تغذیه
مسئول واحد: شقایق همت جو
-
نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی
-
-تنظیم برنامه کاری کارشناسان تغذیه
-
- هماهنگی و نظارت بر امور مربوط به سلف سرویس
-
-هماهنگی در جهت اجرای موازین بهداشتی کارکنان آشپزخانه
نظارت -بر عملکرد شرکت پیمانکار -
-کنترل نهایی صورت وضعیت پیمانکار
-
-برگزاری جلسات بخش تغذیه
-
-هماهنگی برای آموزش کارکنان آشپزخانه
-
-اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه
-
-جمعآوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیتهای بخش تغذیه و به کار گیری نتایج در برنامه ریزیهای آتی
-
-مطالعه قوانین، مقررات، آییننامهها و بخشنامههای مربوط به رشته شغلی مربوطه
-
-شرکت فعال در دورههای کارآموزی، مهارتی و آموزشی در جهت ارتقا معلومات و توانمدیهای شغلی و به کارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله