تغذیه

تعداد بازدید:۳۳۳۰

مسئول واحد: شقایق همت جو

 

  • نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی

  • -تنظیم برنامه کاری کارشناسان تغذیه

  • - هماهنگی و نظارت بر امور مربوط به سلف سرویس

  • -هماهنگی در جهت اجرای موازین بهداشتی کارکنان آشپزخانه
    نظارت -بر عملکرد شرکت پیمانکار

  • -کنترل نهایی صورت وضعیت پیمانکار

  • -برگزاری جلسات بخش تغذیه

  • -هماهنگی برای آموزش کارکنان آشپزخانه

  • -اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه

  • -جمع‌آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت‌های بخش تغذیه و به کار گیری نتایج در برنامه ریزی‌های آتی

  • -مطالعه قوانین، مقررات، آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مربوط به رشته شغلی مربوطه

  •  -شرکت فعال در دوره‌های کارآموزی، مهارتی و آموزشی در جهت ارتقا معلومات و توانمدی‌های شغلی و به کارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله

آخرین ویرایش۱۷ مهر ۱۴۰۲